Navigation Søgning

Gas

Som aktiv gaskunde har du mulighed for at få leveret din markedsgas fra Energi Fyn.

Skift af gasleverandør

Det er nemt at skifte gasselskab, og Energi Fyn står altid klar til at hjælpe dig, når du skal vælge gasleverandør.

Du kan skifte gasleverandør hver den 1. i måneden med et varsel på løbende måned plus 1 måned, hvis du ikke har lavet en speciel aftale med et længere varsel.

Hvis du gerne vil købe din gas hos Energi Fyn, skal du blot oplyse os dit aftagenummer - så klarer vi resten. Aftagenummeret finder du på din gasregning.

Bestil din markedsgas online

Du kan bestille din gas online her, men vi står også altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige gasprodukt og svare på spørgsmål. Du kan kontakte vores kundecenter på 70131900.

Spørgsmål og svar om leverandørskifte

Læs mere her

Hvad er et leverandørskifte?

At skifte fra ét gasselskab til et andet, kaldes at foretage et leverandørskifte – på samme måde, som hvis du ændrer din teleudbyder. Et leverandørskifte er altid gratis for kunden.
Læs mere her

Ændres mit forhold til distributionsselskabet?

Et leverandørskifte ændrer ikke på det forhold, du har med dit lokale distributionsselskab. Du får gas som du plejer, og du skal fortsat betale for transport af gas og afgifter til distributionsselskabet. Dit distributionsselskab har pligt til at oplyse dig om, at du har skiftet gasleverandør.

På din regning kan du se, hvilket distributionsselskabsområde du bor i. Det er nemlig det distributionsselskab, som du betaler transport af gas samt afgifter til. På din regning, kan du også se, hvem du betaler markedsgas til.

Læs mere her

Skal jeg aflæse min måler?

Dit distributionsselskab vil bede dig om en aflæsning, så din konto kan blive gjort op. Hvis du har en måler, der bliver fjernaflæst, vil dette ske automatisk.