Navigation Søgning

Elbiler

Elbiler – en vej til vækst

I Danmark har vi en plan om, at vi skal være uafhængig af fossile brændstoffer ved udgangen af 2050. Udbredelsen af elbiler er et væsentligt led i denne plan. 

En elbil reducerer CO2-udslippet væsentligt i forhold til en benzin- eller dieselbil. Som tommelfingerregel kan man sige, at CO2-udslippet halveres, men det afhænger af sammenligningsgrundlaget og af, hvordan elproduktionen er sammensat. 

Energi Fyn ønsker at støtte udbredelsen af elbiler og ladestandere i det offentlige rum. Derfor har vi sammen med fire andre energiselskaber investeret i elbiloperatøren CLEVER A/S.

CLEVER leverer opladning til alle ejere af elbiler og plug-in hybridbiler, både virksomheder, private og offentlige institutioner. Samtidig driver CLEVER Danmarks hurtigste netværk af ladestandere, som kan benyttes af alle elbiler på det danske marked. 

Find din nærmeste ladestander her

CLEVERs mål er at gøre det let at køre elbil blandt andet med konceptet CLEVER Unlimited, der giver elbilister mulighed for at køre lige så meget, de har lyst til for en fast månedlig pris.

Tilmeld dig Energi Fyns nyhedsbrev her!