Navigation Søgning

Få Waoo Fritid i sommerhuset

Med Waoo Fritid kan vi tilbyde dig internet og TV-løsning til dit sommerhus/fritidshus. Så kan du få lynhurtigt internet og TV med i sommerhuset. 

Du har også mulighed for at bestille Frit Valg Kanaler, Frit Valg Pakker, gå direkte på Netflix eller i Waoo Bio. Du kan desuden også se de fleste af dine TV-kanaler på din computer, iPhone, iPad og Android smartphones og tablets med Waoo Web TV. 

Er der tidspunkter på året, hvor du ikke bruger dit internet i sommerhuset, har du desuden mulighed for at sætte dit abonnement på pause. Det betyder at du kan lægge dit abonnement i hvile for kun 99,- om måneden, og du behøver ikke at returnere dit udstyr. Når det ikke bliver sommerhus-sæson kan du få genaktiveret dit fulde abonnement - det kræver ikke teknikerbesøg.

Du kan læse mere om Waoo Fritid her. 

Tag alt det sjove med dig - få internet i sommerhuset

At tage i sommerhus behøver ikke at betyde, at du er begrænset i at gøre som du plejer. Den friske luft kan sagtens krydres med film streaming, TV pakker og de mange muligheder som internettet byder på.

Med Waoo Fritid får du muligheden for, at supplere sommerhuslivet med alt det du så nødig vil undvære. For 199 kr. / måneden får du 50/50 Mbit/s Fiberbredbånd samt Telefoni Forbrug som fastnetabonnement.

Derudover får du med Waoo Fritid pakken adgang til Waoo Bio på din computer, så de nyeste film aldrig er længere end et par klik væk.

Lægger du 100 kr. om måneden oveni i din pakke, får du udover bredbånd til sommerhuset, også en Sommerhus TV-pakke med 35 kanaler – inklusiv de mest populære danske TV kanaler.

Betal kun for de måneder du bruger det

Som et helt særligt sommerhus tilbud har vi sørget for, at du for 99 kr. om måneden altid kan sætte dit abonnement på pause i de perioder hvor sommerhuset står tomt. Så snart du er klar til at aktivere abonnementet igen, kontakter du os bare.

Med Waoo Fritid får du ikke bare internet i sommerhuset, men internet af en særlig høj kvalitet. Vores bredbånd er for 6. år i træk blevet kåret til landets bedste, både på parametre som produktkvalitet og loyalitet – og bredbånd til sommerhuset er ingen undtagelse.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for at få hurtigt og stabilt internet i sommerhuset, samt muligheden for at se dit yndlings TV program – også selvom du er langt væk hjemmefra.