Navigation Søgning

Kampagnetilbud

Kampagnetilbud på landets bedste internet

Vores bredbånd er for 6. år i træk blevet udråbt til landets bedste og det skal selvfølgelig fejres. Derfor kører vi for tiden tre forskellige bredbånd tilbud som giver dig muligheden for at få lynhurtigt og stabilt internet til en særlig kampagnepris.

Se alle aktuelle kampagner her.

Det er eksempelvis muligt at få det vi kalder en 100/100 for 100 – eller med andre ord; 100/100 Mbit/s internet for 100 kr. om måneden de første tre måneder. I det tilbud får du vores Waoo Fiber Basic pakke med. Det betyder at du, udover de 100/100 Mbit/s, også er sikret en Waoo Standard WiFi pakke samt vores sikkerhedspakke der indeholder antivirus og firewall til både PC, Mac og Android.

Vores to andre fiberpakker, Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full har også været under tilbudsluppen, og vi kører derfor kampagnepris på dem, hvor vi giver dig den første måned til 0 kr.

Se hvad de forskellige fibernet pakker indeholder her.

Skræddersyede TV pakker til ethvert behov

Internet er en naturlig del af hverdagen, men det er TV også – og de to ting hænger ofte sammen. Derfor har vi for tiden, udover vores fibernet tilbud, også kampagnepriser på vores fire forskellige TV pakker.

Find den pakke der passer til dig og dine behov, og få Waoo’s Mini, Lille eller Favorit pakke til 0 kr. den første måned, eller den helt store TV pakke til 299 kr./måneden de første tre måneder.

Waoo Telefoni – til helt særlige priser

Skulle de attraktive kampagnepriser på fibernet og TV pakker ikke være nok, så tilbyder vi for tiden også at man kan hoppe med på Waoo Telefoni vognen til helt særlige priser. 0 kr. i oprettelse og 0 kr. for enten at flytte sit nummer med eller få et nyt telefonnummer. Det er blot nogle af de telefoni tilbud, vi kører med for tiden.

Læs hele kampagneavisen her, og få et overblik over om lige præcis de produkter der dækker dine behov, kan fås til en fordelagtig pris de her dage.

Leveringsbetingelser 

Du har også mulighed for at se vores abonnementsvilkår og standardbetingelser for private med Waoo produkter i forbindelse med en tilslutningsaftale.