Navigation Søgning

Waoo Fiber

Fibernet er en fremtidssikret løsning. Den høje kapacitet, at der er masser af plads til TV i knivskarp kvalitet, lynhurtigt internet og telefoni - alt sammen uden at det går ud over kvaliteten, også selvom du og din familie bruger det hele samtidigt. Al kommunikation i din bolig – internet, fastnettelefoni og TV – kan derfor ske gennem ét kabel. Nemmere bliver det ikke!

Hurtig, hurtigere, hurtigst fiberbredbånd

Kravet til båndbredde har været stigende i takt med udviklingen og den måde, hvorpå familier i dag organiserer sig. Ny infrastruktur i moderne familier betyder, at der typisk er mere end én til to elektroniske apparater tilgængelige i familien. Typisk har teenagere i dag deres egen smartphone, og familier kan sagtens have både bærbare computere, tablets og smartphones, der er på nettet samtidig.

Så nu kan hele familien streame, game og se film på nettet, uden at det går ud over kvaliteten eller hastigheden.

Samtidig er up- og download hastigheden symmetrisk, hvilket betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du sender eller modtager data. En transmission, der er helt unik for fibernettet.

En høj hastighed er f.eks. vigtig:

  • når du vil hente eller sende billeder
  • når du vil se TV eller videoklip fra internettet
  • når du vil spille spil over internettet
  • når du vil hente programmer eller musik
  • når du arbejder hjemme

Vil du gerne have de samme muligheder som tusindvis af andre fynboer er det nu, du skal tilmelde dig fibernet fra Energi Fyn. Kontakt os på telefon 70131900 eller tilmeld dig her: 

Bestil fibernet

Hvornår skal I vælge Waoo fiberbredbånd?

For langt de fleste af os er internettet i dag ikke bare en naturlig del af hverdagen, men i særdeleshed også en nødvendighed. Tiden hvor internettet der blev brugt i hjemmet hovedsagligt var til ren og skær underholdning som computerspil og film streaming, er for længst forbi.

I dag arbejder mange ofte hjemmefra, og behovet for et hurtigt og sikkert internet i hjemmet, er næsten ligeså stort som det er på en arbejdsplads. Samtidig er vores hverdag bygget op omkring digital kommunikation – ikke bare med hinanden, men også med myndigheder og offentlige instanser.

Et nedbrud i familiens internet er derfor kritisk, og behovet for at alle familiens medlemmer kan være online på én gang, vigtigere end nogensinde før.

Med Waoo fiberbredbånd får I stabilt og sikkert internet af høj kvalitet. Internettet fra Waoo sikrer derfor hele husstandens behov så familiens teenager kan holde sig opdateret på de sociale medier, samtidig med at forældrene arbejder, e-boksen tømmes og husets yngste streamer film.

Forskellige behov – forskellige leverancer

Ikke alle husstande har et stort antal enheder der skal kunne være online samtidig. Måske består din husstand kun af én enkelt enhed – men det gør ikke Waoo fiberbredbånd mindre relevant.

Selvom du kun bruger internettet sjældent og ikke har det samme behov som en familie med mange enheder, så er vigtigheden af stabilt og hurtigt internet stadig af lige stor betydning.

Derfor har vi udviklet tre forskellige Waoo Fibernet pakker; Basic, Extra og Full. På den måde dækker vi alle behov, og ingen er tvunget til at betale for mere end de har brug for, blot for at få glæde af fibernettets fordele. Læs mere om de tre pakker her.

Hvis du vælger Waoo Fiber er du langt fra den eneste

Waoo Fiberbredbånd har seks år i træk toppet listen over kundeloyalitet og produktkvalitet blandt internetudbydere, og er dermed kåret til landets bedste internet. Det er vi stolte over – men det forpligter selvfølgelig også. Vi garanterer derfor at vi konstant arbejder på at sikre, at dit Waoo internet er det bedste, hurtigste og mest stabile på markedet. Også i morgen.

Waoo Internet – en fremtidssikring i en digital verden

Og når vi taler om i morgen, er fremtiden netop ét af de parametre der får rigtig mange til at vælge fibernet. De ultratynde glasrør der bruges til at levere fibernet, har en næsten ubegrænset kapacitet. Det betyder at den digitale fremtid, ikke er udfordret af manglende kapacitet, men derimod sikret gennem en hurtig og stabil forbindelse. I dag såvel som om mange år.

Forskellene på fibernet og traditionelt kobberbaseret bredbånd kan i dag synes mere som fordele der gør hverdagen lidt lettere, end deciderede nødvendigheder. Men virkeligheden er, at i en digital tidsalder som vores, er det kun et spørgsmål om tid før der ikke længere kun er tale om fordele. Det vi i dag kalder ”fiberfordele” vil på den lange bane være en fremtidssikring af den digitale adgang der er nødvendig i dit privatliv – på samme måde som det allerede er på mange arbejdspladser.

Med Waoo Fiberbredbånd der leveres gennem fibernettet sikrer du dig blandt andet, at:

  • Din forbindelse aldrig påvirkes af ydre faktorer, såsom andre brugere i området, afstanden til en central eller om du er bosat i land eller by. Kvaliteten er altid den samme – også når det kommer til hastighed og stabilitet.
  • Din bolig lever op til de krav mange allerede har i dag og som langt flere vil have i fremtiden. Fibernet er allerede meget udbredt og de mange fordele har sat sig fast i danskernes bevidsthed. Om en bolig har fibernet er derfor allerede nu ét af de krav som mange gerne vil kunne sætte kryds i, og som gør en bolig mere attraktiv.
  • Der altid er internet nok til alle i husstanden, uanset behov og aktivitet. Hvis den pakke der findes i husstanden med tiden ikke længere er relevant – enten fordi husstanden vokser eller børnene flytter hjemmefra – så kan der altid skrues op eller ned. Én af vores mærkesager når vi leverer Waoo Fiberbredbånd er, at ingen skal betale for mere end de bruger, ligesom manglende eller langsom internet aldrig skal være en begrænsning i hverdagen.