Sig velkommen til lynhurtigt internet i 2018

 

Vi er godt i gang med at få kunder koblet på i Korinth. Alle kunder kan forvente at komme på fibernettet inden sommerferien 2018.

God fornøjelse

 

Fiberkonsulenten kommer på besøg 

For at kunne foretage den endelige tilslutning skal vi vide, hvor du ønsker, at fibernettet skal føres ind i dit hus. I den forbindelse vil du blive kontaktet af vores fiberkonsulent, som er behjælpelig med at vælge det mest optimale sted til indføring af fibernettet. Vores fiberkonsulent kontakter dig og aftaler en tid, hvor I sammen kan drøfte den mest optimale placering af fiberboksen og dermed, hvor der skal graves ind til huset.

Du er også velkommen til selv at kontakte fiberkonsulenten allerede nu og aftale en tid for besøget på telefon 29 12 79 81.

Det er en stor hjælp, hvis du har gjort dig tanker om, hvor fiberboksen kan sidde inde i huset, inden fiberkonsulenten kommer. Fiberboksen skal sidde i et tørt og frostfrit rum. Vi anbefaler ikke, at boksen opsættes på loftet, i kælderen eller i et skab. Den skal sidde max. 1 meter fra det sted, hvor der graves ind til huset og max. 1,5 meter fra en strømforsyning.

 

Energi Fyn som din udbyder

Vi vil løbende være i området til info-arrangementer, hvor vi håber, at I vil dukke op. Datoer og sted vil komme her på siden under 'Seneste nyt'. Ligeledes holder vi jer her på siden underrettede om nærmere tidsplaner m.m., når vi er længere med planlægningen.

Når du bestiller fibernet, tv eller telefoni gennem Energi Fyn, får du produkter fra Waoo, som er Danmarks førende leverandør af disse produkter. Desuden samarbejder vi med eksterne entreprenører og fibermontører, som repræsenterer os ude i marken.

Du skal dog altid henvende dig til Energi Fyn med eventuelle spørgsmål, da det er os, der er din fibernetudbyder, og dermed står for al rådgivning, installation, support og kundeservice. Vores hjælpsomme kollegaer i kundecentret sidder klar til at tale med dig på telefon 70 13 19 00.

Vi ser frem til samarbejdet.

Seneste nyt

  • 07.12.2017

    Hold øje med nye arrangementer, som bliver slået op her

     
Flere

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
Ud over etablering binder du dig minimum til et internetprodukt i 6 mdr. Minimumprisen i bindingsperioden er: Abonnement: 1.794 kr. (6 x 299 kr.) samt etableringsprisen på 2.995 kr. I alt 4.789 kr.
Valg af internet og telefoni

Læs mere om de individuelle produkter og priser her

InternetMin. 50/50 Mbit/s til 469 kr. eks. moms pr. md. i 36 måneder.
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Læs mere på waoo.dk
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md.
Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Valg af TV-pakker

Får du leveret TV-pakker som IPTV forudsætter det TV-boks. Får du leveret TV-pakke som kabel-tv, er TV-boks kun nødvendig såfremt du vælger Frit Valg TV.

TV-pakkerLæs mere på waoo.dk
Frit Valg Pakker - Forudsætter TV-boks fra Waoo
Anbefales til Waoo Mini TV-pakke og Waoo Viasat Lille TV-pakke


Anbefales til og forudsætter minimum Waoo Viasat Lille TV-pakkeAnbefales til alle TV-pakkerTV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger. Betingelser.

Læs mere i vores persondatapolitik, om hvordan vi bruger dine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?