Sig velkommen til lynhurtigt internet i 2018

 

31. januar 2018

Vi er i fuld gang med gravearbejdet i Korinth, og alt går efter planen. Vi kan begynde at få de første kunder koblet på fra slutningen af februar.

Hold øje med din postkasse, hvor montøren, ca. en uge før installation, lægger besked om, hvornår han kommer og installerer din fiberboks.

 

Fiberkonsulenten kommer på besøg 

For at kunne foretage den endelige tilslutning skal vi vide, hvor du ønsker, at fibernettet skal føres ind i dit hus. I den forbindelse vil du blive kontaktet af vores fiberkonsulent, som er behjælpelig med at vælge det mest optimale sted til indføring af fibernettet. Vores fiberkonsulent kontakter dig og aftaler en tid, hvor I sammen kan drøfte den mest optimale placering af fiberboksen og dermed, hvor der skal graves ind til huset.

Du er også velkommen til selv at kontakte fiberkonsulenten allerede nu og aftale en tid for besøget på telefon 29 12 79 81.

Det er en stor hjælp, hvis du har gjort dig tanker om, hvor fiberboksen kan sidde inde i huset, inden fiberkonsulenten kommer. Fiberboksen skal sidde i et tørt og frostfrit rum. Vi anbefaler ikke, at boksen opsættes på loftet, i kælderen eller i et skab. Den skal sidde max. 1 meter fra det sted, hvor der graves ind til huset og max. 1,5 meter fra en strømforsyning.

 

Energi Fyn som din udbyder

Vi vil løbende være i området til info-arrangementer, hvor vi håber, at I vil dukke op. Datoer og sted vil komme her på siden under 'Seneste nyt'. Ligeledes holder vi jer her på siden underrettede om nærmere tidsplaner m.m., når vi er længere med planlægningen.

Når du bestiller fibernet, tv eller telefoni gennem Energi Fyn, får du produkter fra Waoo, som er Danmarks førende leverandør af disse produkter. Desuden samarbejder vi med eksterne entreprenører og fibermontører, som repræsenterer os ude i marken.

Du skal dog altid henvende dig til Energi Fyn med eventuelle spørgsmål, da det er os, der er din fibernetudbyder, og dermed står for al rådgivning, installation, support og kundeservice. Vores hjælpsomme kollegaer i kundecentret sidder klar til at tale med dig på telefon 70 13 19 00.

Vi ser frem til samarbejdet.

Seneste nyt

  • 07.12.2017

    Hold øje med nye arrangementer, som bliver slået op her

     
Flere

Bestilling af etablering

Bestilling af etablering
Etablering
*
*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra faktureringsadresse
*
*
*
Nyheder
Modtag nyheder fra Energi Fyn
Betingelser for tilmelding

Energi Fyn forbeholder sig ret til at annullere denne tilmelding ved mangelfuld interesse.
*
Produkt
Vælg produkt*
Bemærkning
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?