Etablering af fibernet i Horneland

 

14. marts 2018

Som I måske har lagt mærke til, har gravemaskinerne holdt stille i et par uger. Det er frosten, der har holdt et fast greb i jorden. Vi forventer at starte op igen fra næste uge (uge 12). Herfra fortsætter vi etableringen.

 

9. februar 2018

Der bliver for øjeblikket etableret fibernet i Horneland. Vi er ved at afslutte det oprindelige projekt med de kunder, som var tilmeldt fra starten.

MEN; du kan stadig nå med og få lynhurtigt internet via fiber.

Vi påbegynder nu en række opsamlingsrunder, hvor vi etablerer fibernet til de kunder, som har meldt sig til for nylig, eller som tilmelder sig inden for de næste par måneder.

 

Du finder svar på de mest stillede spørgsmål nederst på denne side. Desuden kan du besøge vores hovedside, energifyn.dk, hvor du finder mere information om Energi Fyn.

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00.

 

Fiberkonsulenten kommer på besøg, når du tilmelder dig etablering af fibernet

For at kunne foretage en tilslutning til fibernettet, skal vi vide, hvor du ønsker, at fibernettet skal føres ind i dit hus. I den forbindelse vil du blive kontaktet af vores fiberkonsulent, som er behjælpelig med at vælge det mest optimale sted til indføring af fibernettet. Vores fiberkonsulent kontakter dig og aftaler en tid, hvor I sammen kan drøfte den mest optimale placering af fiberboksen og dermed, hvor der skal graves ind til huset. 

Det er en stor hjælp, hvis du har gjort dig tanker om, hvor fiberboksen kan sidde inde i huset, inden fiberkonsulenten kommer. Fiberboksen skal sidde i et tørt og frostfrit rum. Vi anbefaler ikke, at boksen opsættes på loftet, i kælderen eller i et skab. Den skal sidde max. 1 meter fra det sted, hvor der graves ind til huset og max. 1,5 meter fra en strømforsyning. Fiberboksen måler ca. H: 12 og L: 20 cm.

 

Energi Fyn som din udbyder

Når du bestiller fibernet, tv eller telefoni gennem Energi Fyn, får du produkter fra Waoo, som er Danmarks førende leverandør af disse produkter. Desuden samarbejder vi med eksterne entreprenører og fibermontører, som repræsenterer os ude i marken.

Du skal dog altid henvende dig til Energi Fyn med eventuelle spørgsmål, da det er os, der er din fibernetudbyder, og dermed står for al rådgivning, installation, support og kundeservice. Vores hjælpsomme kollegaer i kundecentret sidder klar til at tale med dig på telefon 70 13 19 00.

Vi ser frem til samarbejdet.

 

Seneste nyt

  • 06.03.2018

    Hold øje med arrangementer i dit område

     

    Hold dig orienteret her om, hvornår vi holder åbent hus i dit område.

Flere

Bestilling af etablering

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra faktureringsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
*
Nyheder
Modtag nyheder fra Energi Fyn
Betingelser for tilmelding

Energi Fyn forbeholder sig ret til at annullere denne tilmelding ved mangelfuld interesse.
*
Produkt
Vælg produktBemærkning
Accept af vilkår
*