Hvorfor skal du vælge Energi Fyn som dit elselskab?
Navigation Søgning

El

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

El er el - men der er forskel på elselskaber

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

Energi Fyn er fynboernes energiselskab. Vi er ét af Danmarks ældste andelsselskaber, ejet af 205.000 fynske andelshavere. At være ejet af vores kunder er en stor styrke (for os som energiselskab), og det er vigtigt, at skabe værdi til dig og Fyn - gennem vores aktiviteter og forretning.

Derfor er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse, og det er vores mission at skabe værdi til vores andelshavere og kunder ved blandt andet at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi ved at sørge for en driftssikker og bæredygtig energiforsyning til både private og virksomheder.

Vi leverer el og gas, håndterer udelys og bidrager til udviklingen på Fyn gennem blandt andet udrulning af fibernet, FynskSupport og vores fonde. Og samtidig bidrager vi til den grønne omstilling via vores aktiviteter inden for vindmøller, energibesparelser og varmepumper.

Vi arbejder hver dag for at give dig som kunde den bedste service og rådgivning. Vi er stolte af, at have de mest tilfredse kunder i den danske energisektor.* 

Når du tænder lys med Energi Fyn, tænder du også lys for andre. Vi er her for dig. El er el, men der er forskel på elselskaber.

*For fjerde år i træk ligger Energi Fyn i 2019 i top i EPSI Ratings analyse af de danske energiselskabers kundetilfredshed.