Navigation Søgning

Klubaften 2015

Torsdag den 1. oktober 2015 var 165 repræsentanter fra klubber og foreninger under FynskSupport ordningen samlet hos Energi Fyn til en festlig aften med temaet Support kan man ikke få nok af.

Håndboldekspert og en af Danmarks største sportspersonligheder Lars Christiansen fortalte om nogle af de personlige sejre og nederlag, som hans liv har budt på. I et åbenhjertigt og medrivende foredrag satte Lars Christiansen fokus på vigtigheden af at tage ansvar for sin egen motivation og livsglæde. De fleste kender Lars Christiansen som en glad verdensspiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Lars Christiansen satte i sit foredrag fokus på, hvordan man effektivt tager sig sammen, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Traditionen tro bød aftenen også på en status på FynskSupport, der nu omfatter mere end 450 klubber og foreninger på Fyn. Desuden blev årets ElSjæl 2015 Bendt Søberg fra Rolfsted IF hyldet, og de mange fremmødte fik rig mulighed for at netværke og hente ny inspiration.  

Lars Christiansen