Navigation Søgning

Klubaften 2014

Torsdag den 2. oktober 2014 inviterede FynskSupportEl for tredje år i træk til Klubaften. Mere end 170 frivillige fra klubber og foreninger var samlet for at høre Peter Lund Madsen, også kendt som "Hjerne-Madsen", og Kasper Jørgensen fortælle om engagement og motivation.

Med masser af humor og energi fangende Peter Lund Madsen publikum med sit foredrag om, hvordan motivationen er det stærkeste våben i kampen for omstillingsparathed. 

Direktør og ligaspiller i GOG Håndbold Kasper Jørgensen berettede ærligt og hjerteligt om GOG's kamp for at komme tilbage i toppen af dansk håndbold efter konkursen i 2010. Klubbens fokus på målsætninger kombineret med en stor portion engagement og motivation var i følge Kasper Jørgensen de stærke og afgørende kræfter i den proces.

Traditionen tro bød aftenen også på en status på FynskSupportEl, der nu omfatter mere end 423 klubber på Fyn. Et antal der stiger dag for dag. Forhåbentlig kan FynskSupportEl udbetale 1 million støttekroner til de fynske klubber og foreninger i februar 2015.