Navigation Søgning

Årets ElSjæl 2017

John Soelberg årets ElSjæl 2017

Årets ElSjæl 2017 gik til John Soelberg fra Lumby Mølle.

John Soelberg modtager prisen for hans store arbejde med at udbrede kendskabet til sponsorordningen FynskSupport og dermed skaffe nye supportere og sponsorkroner til Lumby Mølle. 

I foreningens indstilling lyder det blandt andet: "John Soelberg er en trofast og ukuelig ildsjæl, der gør en stor frivillig indsats for Lumby Mølle. John Soelberg har stort overskud og tager ofte initiativ til at synliggøre og markedsføre FynskSupport og den støtte, som FynskSupport giver til Lumby Mølle". 

Igennem årene har John Soelberg med stor succes skaffet mange nye supportere og dermed støtte til foreningen Lumby Møllegaard og arbejdet med at bevare Lumby Mølle. John Soelberg har altid FynskSupport i baghovedet og benytter enhver passende lejlighed til at slå et slag for at støtte Lumby Mølle via FynskSupport.

Udover æren modtog John Soelberg et gavekort på 2.000 kroner til Energi Fyns webshop med fritidstøj, sports- og træningsudstyr samt et års forbrug af FynskSupportEl. Derudover modtog Lumby Mølle et sponsorat på 15.000 kroner.

Tilbage