Navigation Søgning

Årets ElSjæl 2016

Årets ElSjæl 2016 Poul Syberg fra GOG Håndbold

Årets ElSjæl 2016 gik til Poul Syberg fra GOG Håndbold. 

Selvom Poul Syberg har rundet de 70 år, gør han en kæmpe indsats for at skaffe supportere, så GOG Håndbold kan få flere penge i klubkassen.

Han stiller altid gerne op for at fortælle om FynskSupport-ordningen til diverse møder og arrangementer i klubben. Også når GOG's ligamandskab spiller kamp, slår Poul Syberg gerne et slag for muligheden for at støtte GOG Håndbold. Han taler med alle lige fra forældre og bedsteforældre til mindre virksomheder. Og han har sørget for, at der er flere ambassadører for ordningen i klubben, så han ikke er alene om at sprede det gode budskab til alle, der har kontakt med GOG Håndbold.

Poul Syberg går under tilnavnet Mr. GOG og er én af dansk håndbolds legendariske skikkelser. Han har gennem årene både været spiller, træner samt siddet i bestyrelsen og været formand for klubben. I 2012 takkede han af som formand efter 18 år. Siden da har Poul Syberg gjort en kæmpe indsats for at skaffe flere supportere til GOG Håndbold, som i dag er en af de klubber i FynskSupport-ordningen, der har flest supportere.

Præmien for at blive "Årets ElSjæl" er et sponsorat på 15.000 kroner til GOG Håndbold, og til Poul Syberg personligt er gevinsten 1 års forbrug af FynskSupportEl samt et gavekort på 2.000 kroner til Energi Fyns webshop.

Tilbage