Navigation Søgning

Årets ElSjæl 2017 kåret

29. juni 2017

Onsdag den 28. juni 2017 kårede Energi Fyn for fjerde gang Årets ElSjæl. John Soelberg fra Lumby Mølle modtager prisen for hans store indsats som frivillig i Lumby Mølle.

En enstemmig jury har valgt John Soelberg fra Lumby Mølle som Årets ElSjæl 2017. John Soelberg modtager prisen for hans store arbejde med at udbrede kendskabet til sponsorordningen FynskSupport og dermed skaffe nye supportere og sponsorkroner til Lumby Mølle. 

I foreningens indstilling lyder det blandt andet: "John Soelberg er en trofast og ukuelig ildsjæl, der gør en stor frivillig indsats for Lumby Mølle. John Soelberg har stort overskud og tager ofte initiativ til at synliggøre og markedsføre FynskSupport og den støtte, som FynskSupport giver til Lumby Mølle". 

Igennem årene har John Soelberg med stor succes skaffet mange nye supportere og dermed støtte til foreningen Lumby Møllegaard og arbejdet med at bevare Lumby Mølle. John Soelberg har altid FynskSupport i baghovedet og benytter enhver passende lejlighed til at slå et slag for at støtte Lumby Mølle via FynskSupport.

Udover æren modtager John Soelberg et gavekort på 2.000 kroner til Energi Fyns webshop med fritidstøj, sports- og træningsudstyr samt et års forbrug af FynskSupportEl. Derudover modtager Lumby Mølle et sponsorat på 15.000 kroner.

Energi Fyn ønsker John Solberg og Lumby Mølle stort tillykke med kåringen.

Om årets ElSjæl

Mange frivillige lægger tid og kræfter i arbejdet med at udbrede kendskabet til Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Den indsats vil Energi Fyn gerne anerkende. Derfor kårer Energi Fyn for fjerde år i træk Årets ElSjæl.

Det er klubbernes bestyrelser, som kan indstille kandidater til Årets ElSjæl. Det kan de, hvis de eksempelvis mener, at en person fra klubben har gjort en særlig ihærdig eller kreativ indsats for at skaffe supportere og dermed ekstra kroner til klubkassen.

Juryen bag kåringen af Årets ElSjæl består af repræsentanter fra det fynske foreningsliv.

Læs mere om årets ElSjæl

Årets ElSjæl 2017 John Soelberg