Navigation Søgning

Nu kommer der fibernet til Horne Land

18. maj 2017

Energi Fyn er i fuld gang med at etablere fibernet i Horne Land, og inden længe har 856 husstande mulighed for at få lynhurtigt og stabilt internet.

Langsomt og ustabilt internet er ved at være fortid i Horne Land, og det kan meget vel få stor betydning for området, der blandt andet omfatter flere sommerhusområder.

- Der er ingen tvivl om, at fibernet og adgang til stabilt og hurtigt internet har stor betydning i forhold til at tiltrække unge tilflyttere til et område som Horne Land, men det har i høj grad også betydning i forhold til at tiltrække turister til området, siger Carsten Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn. 

Trådløst internet er vigtigt, når vi holder ferie

Sidste år viste en undersøgelse fra udlejningskæden Feriepartner, at trådløst internet er det mest søgte kriterie overhovedet, når sommerhusgæster fra Tyskland og Skandinavien skal finde feriebolig i Danmark. Og tal fra udlejningsbureauet Sol & Strand viser, at sommerhuse med hurtigt internet typisk bliver lejet ud to uger ekstra om året. 
- Der er ingen tvivl om, at vi i stadig stigende grad vil have adgang til hurtigt internettet, når vi holder ferie. Vi vil kunne hente underholdning på nettet, gå på sociale medier og tilgå vores arbejde. For rigtig mange er hurtigt og stabilt internet en forudsætning for at vælge et sommerhus, fortæller Carsten Hansen.

Særlig sommerhuspakke

Hvis man ønsker at få etableret fibernet i sit sommerhus, tilbyder Energi Fyn en særlig sommerhuspakke - Waoo Fritid. 

- Med Waoo Fritid får man lynhurtigt internet og TV samt adgang til Netflix, Waoo Bio og Waoo Web TV, der giver mulighed for at se TV på både computer, smartphones og tablets. Det særlige ved pakken er, at man på de tidspunkter af året, hvor man ikke bruger sommerhuset, kan sætte abonnementet på pause, fortæller Carsten Hansen.

Læs mere om Waoo Fritid

Få mere information om mulighederne med fibernet  

Hvis man gerne vil høre mere om mulighederne med fibernet, eller man har brug for råd og vejledning, kan man møde medarbejdere fra Energi Fyn i Horne Forsamlingshus torsdag den 15. juni, tirsdag den 20. juni og onsdag den 28. juni alle dage mellem kl. 14-17.

- Vi oplever, at mange er i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dem, og hvad fibernettet egentlig giver af muligheder. Derfor tager vi ud i lokalområdet, så folk har mulighed for at kigge forbi og få en snak med os, slutter Carsten Hansen.

Få mere information om fibernet til Horne Land på www.energifyn.dk/horne-land