Navigation Søgning

Nye medlemmer i Energi Fyns fondsbestyrelser

3. marts 2014

2 nye medlemmer tiltræder i bestyrelsen for henholdsvis Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond - gældende for en kommende 2-årig periode.

I Energi Fyn Almene Fond er Christian Thygesen, borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, indtrådt i bestyrelsen og afløser således Finn Brunse, tidligere borgmester i Assens Kommune. I henhold til fondens vedtægter udgøres et bestyrelsesmedlem af en borgmester blandt de fynske kommuner. Bestyrelsen i Energi Fyns Almene Fond består herudover af formand Søren Thorsager, bestyrelsesformand Energi Fyn, Jens Hempel-Hansen, adm. direktør H.J. Hansen Holding A/S samt Bjarne Ivan Hansen, næstformand Energi Fyn.

I Energi Fyns Udviklingsfond indtræder Henrik Øregaard Dam, rektor på Syddansk Universitet pr. den 1. maj 2014 og erstatter tidligere rektor fra Syddansk Universitet Jens Oddershede. I henhold til fondens vedtæger udgøres et bestyrelsesmedlem således af rektor på Syddansk Universitet. Bestyrelsen i Energi Fyns Udviklingsfond består herudover af formand Søren Thorsager, bestyrelsesformand Energi Fyn, C.C. Nielsen, bestyrelsesformand Nielsen & Nielsen Holding A/S samt Bjarne Ivan Hansen, næstformand Energi Fyn. De afgående bestyrelsesmedlemmer Finn Brunse og Jens Oddershede har begge været en del af fondsbestyrelserne siden fondene blev stiftet i 2005 af Energi Fyn.

- Jeg er glad og stolt over, at Finn Brunse og Jens Oddershede igennem mange år har været en del af bestyrelsen i Energi Fyns fonde. De har begge lagt et stort engagement i arbejdet, og med indsigt på hvert deres felt har de bidraget betydningsfuldt til fondenes virke og til udviklingen af Fyn. Det vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sige dem tak for. Jeg ser nu frem til de nye samarbejder i bestyrelsen, og jeg er overbevist om, at også de vil gøre deres til, at nye spændende fynske idéer kan se dagens lys og blive til virkelighed, siger bestyrelsesformand Søren Thorsager.

Og netop nye, spændende fynske idéer er, hvad Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond inden længe er klar til at offentliggøre som led i dette års fondsuddeling, som finder sted den 30. april 2014.