Navigation Søgning

FynskSupportEL Klubaften

11. oktober 2013

Tirsdag den 1. oktober blev der afholdt klubaften for FynskSupportEl klubberne. B.S. Christiansen var inviteret til at komme og dele ud af livserfaringer og motiverende ord.

B. S. Christiansen til FynskSupport klubaften

B.S. Christiansen

 

Stemningen var høj forrige tirsdag, da de mange klubber, som er med i FynskSupportEl-ordningen blev inviteret til en aften, som bød på foredrag af B.S. Christiansen.

Foredraget, hvor B.S. delte ud af livserfaringer og motiverende ord, handlede om, at man skal have sit eget 'fundament' på plads for at man kan hjælpe andre. Når man har fundamentet på plads, kan man yde en ekstra indsats i forhold til eksempelvis det klubarbejde, som klubberne i FynskSupportEl yder. Og dette budskab var i særdeleshed aktuelt for de mange ildsjæle, som til dagligt giver meget af sig selv og deres tid for at få klub- og foreningslivet til at hænge sammen.

Ud over det spændende foredrag med B.S. bød aftenen også på andre ting. Klubberne blev nemlig præsenteret for flere nye attraktive muligheder for at skaffe flere supportere til de fynske klubber.
Først og fremmest kan dette ske gennem Favorit Support, der er et nyt markedselprodukt og samtidig en sponsorordning for virksomheder med et forbrug over 100.000 kWh om året. Med Favorit Support er det muligt for klubberne, at hente endnu flere sponsorkroner til klubkassen.

Du kan læse mere om Favorit Support her.