Navigation Søgning

Nyheder

Her finder du nyheder fra Energi Fyn

Energi Fyn og Carl Hansen & Søn indgår Energi- og klimapartnerskab

24. september 2018

Energi Fyn og Carl Hansen & Søn har indgået et Energi- og klimapartnerskab, der skal nedbringe Carl Hansen & Søns energiforbrug til gavn for både klimaet, bundlinjen og en grønnere profil.

Kamp om pladserne i Energi Fyns repræsentantskab

20. september 2018

132 andelshavere skal kæmpe om 90 pladser i Energi Fyns repræsentantskab. Den store interesse betyder, at der bliver valg i alle fem valgområder.

Er dine radiatorer klar til vinteren?

18. september 2018

Efteråret og kulden banker på, og inden længe skal vi igen have gang i radiatorerne. Det er desværre ikke altid helt så simpelt, som det lyder. For bruger du dine radiatorer forkert, kan det hurtigt komme til at koste dig dyrt.

Festlig dag hos Energi Fyn

7. september 2018

Torsdag den 6. september åbnede Energi Fyn dørene og inviterede fynboerne indenfor til en snak om alt fra ellens historie til udrulning af fibernet og ikke mindst muligheden for at stille op som kandidat til energiselskabets repræsentantskab, hvor der netop nu skal vælges 90 repræsentanter.

Stil op til Energi Fyns repræsentantskab

31. august 2018

Vil du gerne have indflydelse på, hvordan Energi Fyn i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn, så er det nu, du har mulighed for at stille op til energiselskabets repræsentantskab.