Navigation Søgning

Cookie- og persondatapolitik

Vi er hos Energi Fyn glade for din interesse for vores produkter.

Herunder finder du vores politikker for indsamling og brug af cookies samt indsamling og behandling af persondata.

 

Generelle informationer om persondata

Når du benytter www.energifyn.dk, accepterer du samtidigt, at Energi Fyn behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Energi Fyn respekterer et hvert ønske om diskretion af personfølsomme oplysninger, som afgives på www.energifyn.dk, og vi behandler alle personoplysninger hensigtsmæssigt.

I tilfælde af at du ikke kan acceptere vores persondatapolitik, anbefaler vi, at du forlader hjemmesiden.

Personlige oplysninger omfatter alle informationer, som kan bruges til at identificere en person. Det gælder dit for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger.

Indsamling og behandling af personoplysninger hos Energi Fyn

Du har mulighed for at tilgå www.energifyn.dk uden at tilkendegive, hvem du er eller afgive personlige oplysninger.

For at kunne levere nyheder og andre tjenesteydelser, herunder levering af el, er vi dog nødsaget til at indsamle specifikke personoplysninger om dig.

Energi Fyn indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

- Afgiver oplysninger i forbindelse med oprettelse og ændringer på Mwww.mit.energifyn.dk.
- Foretager bestillinger eller ændringer af vores produkter
- Sender en forespørgsel, anmoder om at blive kontaktet, indsender klage eller på anden måde giver os feedback.

Energi Fyn indsamler de til enhver tid nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgivet på www.energifyn.dk videregives til:

Energi Fyns interne afdelinger, udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte personoplysningerne med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto på www.mit.energifyn.dk

Energi Fyn videregiver i øvrigt til for eksempel misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis der udøves misbrug eller svindel over for Energi Fyn.

For at kunne forbedre servicen over for dig som kunde fører vi statistik over, hvordan vores brugere anvender www.energifyn.dk. Statistikken anvendes opsummeret til for eksempel at få et indblik i, hvilke sider og browsere kunderne anvender.

Energi Fyn kan videregive personoplysninger til tredjepart, i de tilfælde, hvor det er lovpligtigt.

Privatlivsvilkårene for Energi Fyn accepteres automatisk ved besøg på www.energifyn.dk.

Energi Fyn videregiver alene data om din anvendelse på www.energifyn.dk i de tilfælde, hvor loven kræver det, eller du udtrykkeligt har givet samtykke til videregivelse.

Din adgang til registrerede oplysninger

Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Energi Fyn har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse over for en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger Energi Fyn har registreret om dig ved at kontakte vores Kundecenter på telefon 70131900 eller sende os en e-mail på kundecenter@energifyn.dk

Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Energi Fyn forpligter sig til løbende at efterleve de i lovgivningen fremsatte krav til beskyttelse af privatlivets fred. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70131900.

På wwwmit.energifyn.dk kan du se og ændre i dine oplysninger og danne overblik over hvilke aftaler, der er registreret på din adresse. Skulle de registrerede oplysninger ikke være korrekte, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte vores Kundecenter på ovenstående telefonnummer.