Navigation Søgning

Energi Fyn koncernen

Energi Fyn er en moderne og velkonsolideret energikoncern, ejet af 200.000 fynske andelshavere - Energi Fyn er fynboernes foretrukne energiselskab.

Hos Energi Fyn er vores kerneforretning elnettet og tilhørende forretningsområder. Energi Fyn ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn. Herudover håndterer vi afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn, vi sælger el og gas til private og erhverv, tilbyder forskellige bredbåndsløsninger og vi etablerer og driver gadebelysningen i flere kommuner på Fyn, ligesom vi etablerer andre former for ude- og effektbelysning.

Vi deltager også aktivt i udviklingen af et bæredygtigt energisystem blandt andet via projekter inden for varmepumper, solceller, vindmøller, elbiler og energibesparelser. Energi Fyn investerer i forskning, kultur og udvikling blandt andet via vores to fonde, som hvert år uddeler midler til projekter, der er til gavn for fynboerne og Fyn.

Energi Fyns hovedsæde er placeret i Odense, hvor vi beskæftiger cirka 290 medarbejdere på en række fagområder inden for teknik, administration, økonomi, kundeservice med mere.

Du kan se vores koncernstruktur ved at klikke her.