Navigation Søgning

Nyheder fra fondene

26. april 2017 -  27 fynske projekter får støtte fra Energi Fyns fonde

For 12. år i træk udbetalte Energi Fyns to fonde i dag midler til en lang række spændende fynske projekter. Samlet uddelte fondene mere end 2,3 million kroner til 27 forskellige fynske projekter.

Læs pressemeddelelsen

16. januar 2017 - Sidste chance for at søge Energi Fyns fonde

Ansøgningsfristen til Energi Fyns to fonde nærmer sig med hastige skridt. Har du en god idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn, så er det nu, du skal sende din ansøgning afsted, hvis dit projekt skal være blandt fondsmodtagerne i april.

Læs pressemeddelelsen

1. november 2016 - Energi Fyns fonde uddeler penge til fynske ideer

Energi Fyns to fonde har netop skudt en ny ansøgningsperiode i gang, og frem til den 31. januar 2017 kan man søge om midler til store og små projekter, der gør en forskel på Fyn.

Læs pressemeddelelsen 

28. april 2016 - Energi Fyns fonde støtter 26 fynske projekter

Torsdag den 28. april 2016 uddelte Energi Fyns to fonde mere end 2,2 million kroner til i alt 26 fynske projekter. Blandt fondsmodtagerne var blandt andet Krisecenter Odense, Koldkrigsmuseum Langelandsfort, Broby Fritidscenter og iværksættervirksomheden Cool4Sea. 

Læs pressemeddelelsen

2. november 2015 - Det er nu man skal søge Energi Fyns fonde

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, du kan søge midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond. I 2016 uddeler Energi Fyn op til 2,5 millioner kroner.

Læs pressemeddelelsen

28. april 2015 - Energi Fyn uddeler fondsmidler for 10. gang

Tirsdag den 28. april 2015 uddelte Energi Fyn fondsmidler til 20 spændende projekter på Fyn. Antallet af ansøgninger til Energi Fyns fonde har igen i år slået alle rekorder, og Energi Fyn har modtaget ikke mindre end 319 ansøgninger.

Læs pressemeddelelsen

1. november 2014 - Energi Fyn søger gode idéer

Har du en idéen der kan gøre en forskel på Fyn?
Så er det nu, du kan søge midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond. Frem til den 30. januar 2015 kan du her på Energi Fyns hjemmeside søge om midler til store og små projekter. Energi Fyn forventer at uddele op til 1,7 millioner kroner i  2015.

Læs pressemeddelelsen

30. april 2014 - Rekordstor søgning til Energi Fyns fonde

Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond modtog intet mindre end 238 ansøgninger i 2014 og kan igen i år uddele midler til en række spændende projekter på Fyn.

Læs hele pressemeddelelsen

3. marts 2014 - Nye medlemmer i Energi Fyns fondsbestyrelser

2 nye medlemmer tiltræder i bestyrelsen for henholdsvis Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond - gældende for en kommende 2-årig periode.

Læs pressemeddelelsen

7. november 2013 - Send en god idé til Energi Fyn

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn?
Så er det nu, du kan søge økonomisk støtte til at få idéen gjort til virkelighed. En ny ansøgningsperiode til Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond er begyndt, og frem til den 31. januar 2014 kan du via Energi Fyns hjemmeside søge om midler til store og små projekter.

Læs pressemeddelelsen