Navigation Søgning

Fibernet

Vi leverer fibernet og erhvervsløsninger til virksomheder på Fyn. Skal vi også leverer fibernet til din virksomhed?

Torup Bakkegård & Orelund

Forretningen har brug for fiber

Torup Bakkegård & Orelund i Sandager producerer frugt og grønt til hele Danmark. Forretningen har i de senere år udviklet sig fra en status som mindre landbrug til stor produktionsvirksomhed.

I det lys er hurtigt bredbånd blevet ekstremt vigtigt for at kunne klare omverdenens krav om hurtig ekspedition af ordrer og levering af varer.

- Vi sælger varer 365 dage om året og skal hele tiden kunne håndtere en ordre. Det har vi computerprogrammer til, som kræver noget båndbredde. Og vi har regnskabs- og lønprogrammer, som er hostede ude i byen. Alt sammen kræver det en ordentlig internetforbindelse, fortæller driftsleder Paw Helms.

Torup Bakkegård & Orelund var indtil fibernettet kom til Sandager indehaver af en 4 Mbit/s almindelig kobberforbindelse. Den kunne ikke dække virksomhedens behov.

- Det var frustrerende, for typisk gik forbindelsen stort set i sort ud på eftermiddagen, når folk i lokalområdet begyndte at trække på samme linje. Det var der ganske enkelt ikke kapacitet til. Jeg har prøvet alverdens muligheder for at få bedre bredbånd til virksomheden, men det var ikke før, at fibernetprojektet lykkedes med Energi Fyn, at der kom skred i tingene, siger Paw Helms, der selv var en af de aktive i kampen for at skaffe nok kontrakter i Sandager, til at projektet kunne lade sig gøre.

Torup Bakkegård & Orelunds behov for hurtigt og stabilt internet har ikke mindst været aktuelt om sommeren, hvor omkring 300 sæsonarbejdere fra Østeuropa har deres gang på virksomheden. Når de har fri, har de et behov for at kunne være online, så de kan kommunikere med familien i hjemlandet.

- Nu er det ikke længere et problem. Med fibernettet kan de bruge Skype lige så meget de vil, uden at forbindelsen ryger, konstaterer Paw Helms.

Firmaprofil

Navn: Torup Bakkegård & Orelund.
Produktionsvirksomhed med op til 300 sæsonarbejdere i sommerhalvåret, hvor det er højsæson for frugt og grønt. 

Udfordring: Torup Bakkegård & Orelund har behov for en internetforbindelse med en stor kapacitet, der kan imødekomme sæsonarbejdernes behov for at være online og være på Skype efter arbejde.

Løsning: Torup Bakkegård & Orelund har valgt en Erhverv Basis løsning med en 90/90 Mbit/s internetforbindelser med garanterede symmetriske hastigheder.