Navigation Søgning

Fibernet

Vi leverer fibernet og erhvervsløsninger til virksomheder på Fyn. Skal vi også leverer fibernet til din virksomhed?

SDU - Odense

Sort fiber forbinder universitetets lokationer

Syddansk Universitet i Odense er en arbejdsplads og institution, der er kendetegnet ved at være bredt ud på mange forskellige lokationer i byen. Derfor er et vidtstrakt fibernet over hele byen en væsentlig forudsætning for at forbinde de forskellige adresser.

I sommeren 2013 skulle SDU opgradere fiberforbindelsen. En forbindelse, der på det tidspunkt forbandt Odense Adelige Jomfrukloster og Studenterhuset med Winsløwparken. Men når man alligevel skulle opgradere den eksisterende løsning mellem de tre lokationer, faldt det naturligt at genoverveje, hvordan lokationerne skulle forbindes fremover.

I nær fremtid nedlægges Winsløwparken og flyttes til Campusvej i forbindelse med opførelsen at det nye supersygehus. Derfor indhentede den ansvarlige infrastrukturchef på SDU, Tim Kirketerp, to tilbud på levering af sort fiber til at forbinde Odense Adelige Jomfrukloster, Studenterhuset og Campusvej i Odense.

- I forbindelse med opgraderingen af fiberforbindelsen skulle alle vores lokationer i Odense gerne kunne drage fordel af løsningen og gøre det fleksibelt for os som arbejdsplads, selvom lokationerne er spredt over det meste af byen, siger Tim Kirketerp og fortsætter:

- Vi valgte at gå videre med tilbuddet og løsningen fra Energi Fyn. Det var blandt andet timingen og bindingsperioden, der blev grunden til, at vi valgte løsningen.

God service, løbende sparring og kompetent og professionel rådgivning om, hvilken løsning, der ville passe bedst til SDU som både arbejdsplads og institution, havde herudover afgørende betydning for valget af Energi Fyn som leverandør.

- Jeg vil specielt gerne fremhæve den løbende sparring, den kompetente rådgivning om valg af løsning og det overskuelige og let forståelige tilbudsmateriale, som vi fik tilsendt, lyder det fra Tim Kirketerp, der ikke på noget tidspunkt efterfølgende har fortrudt, at valget faldt på Energi Fyn.

- Der har også været stor tilfredshed blandt vores ansatte, der melder tilbage om super god service, og at systemerne er blevet testet, så det fungerer optimalt, fortæller Tim Kirketerp, der runder af med, at intet nyt jo er godt nyt i denne sammenhæng.

- Vi har hverken oplevet udfald eller nogen former for ustabilitet, så at vi ikke hører noget til det, eller at vi ikke lægger mærke til det i hverdagen, er jo ganske enkelt et udtryk for, at det fungerer som det skal, siger Tim Kirketerp.

Firmaprofil

Navn: Syddansk Universitet.
Syddansk Universitet er med godt 27.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner.

Udfordring: Syddansk Universitet havde brug for en opgradering af eget netværk, der forbinder universitetets lokationer i Odense.

Løsning: Syddansk Universitet i Odense har valgt sort fiber fra Energi Fyn.