Navigation Søgning

Cases på erhvervskunder

Vi leverer fibernet og erhvervsløsninger til virksomheder på Fyn. Skal vi også leverer fibernet til din virksomhed?

Kratholmskolen

Fibernet bringer Kratholmskolen ind i ny tidsalder

Moderne undervisningsformer og ændringer i elevernes brug af computere i den daglige undervisning og lektielæsning, fordrer ny og tidssvarende infrastruktur på Kratholmskolen.

- I dag har vi en traditionel ADSL-forbindelse, men det er simpelthen ikke tilstrækkeligt længere, siger Michael Truc Jensen, lærer
og IT-ansvarlig på Kratholmskolen i Bellinge.

- Kratholmskolen har dagligt ca. 250 brugere, hvoraf de godt 20 er lærere. Vores forbrug af IT i både undervisningen og lektielæsningen er eksploderet over de seneste par år. I dag downloader eleverne en stor del af undervisningsmaterialet og dette, sammen med den stærkt øgede brug af skybaserede samarbejdsværktøjer, betyder at upload-forbruget tilsvarende også er steget markant, lyder det fra Michael Truc Jensen.

De gamle asymmetriske hastigheder kan ikke længere stå mål med dagligdagens moderne undervisning og forbrug i skolerne. Med lange up- og download svartider bliver der alt for meget spildtid i løbet af en undervisningstime - til stor frustration for både lærere og elever.

- Det fungerer bare ikke optimalt. Svartiderne på traditionelle kobberforbindelser er ganske enkelt for høje og forbindelsen er for ustabil, pointerer Michael Truc Jensen, der ser frem til, at de på Kratholmskolen inden længe kan tage deres nyetablerede fiberforbindelse i brug.

Firmaprofil

Navn: Kratholmskolen.
Kratholmskolen har dagligt godt 250 brugere, hvoraf de 20 er lærere.

Udfordring: Kratholmskolen står, ligesom andre skoler, overfor langt mere moderne undervisningsformer, der kræver en infrastruktur med en tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme behovet i dagligdagen.

Løsning: Kratholmskolen har valgt en Erhverv Basis løsning med en 90/90 Mbit/s internetforbindelse med garanterede symmetriske hastigheder.