Navigation Søgning

Fibernet

Vi leverer fibernet og erhvervsløsninger til virksomheder på Fyn. Skal vi også leverer fibernet til din virksomhed?

Egeskov Slot og Egeskov Godskontor

En højsæson på Egeskov Slot kræver fibernet

Egeskov Slot er en arbejdsplads, der er kendetegnende ved store sæsonudsving og behov for høj grad af fleksibilitet i forhold til både deres egen organisation og til løsninger fra deres leverandører.

Da Egeskov Slot skulle vælge internetforbindelse var der især krav til leverandøren om, at forbindelsen skulle kunne håndtere en ekstrem grad af spidsbelastning i højsæsonen. Her er de 35 ansatte nemlig vokset til 110, og alle har de det klare mål, at de skal betjene og yde en god service til de godt 200.000 besøgende, som Egeskov Slot årligt giver entré til i perioden fra april til oktober måned.

Det høje antal besøgende på Egeskov Slot stiller store krav til stabilitet og høj leveringssikkerhed, fordi alle betalingssystemer rundt på attraktionen er online og ofte er maksimalt belastet i højsæsonen.

- Selvom vi er en gammel, traditionsrig virksomhed og attraktion, skal vi være med i forhold til det sidste nye inden for teknologi, både fordi vores arbejdsgange kræver det og fordi vores kunder forventer det, siger administrerende direktør på Egeskov Slot, Henrik Neelmeyer.

Det stiller store krav til fleksibiliteten i den samlede fibernetløsning, og da Egeskov Slot som virksomhed og attraktion selv skal være fleksibel, var det derfor også et væsentligt parameter, at leverandørens key account manager hele tiden er tilgængelig. Parametre, som Energi Fyn kunne imødekomme i deres samlede erhvervsløsning med en 100/100 Mbit/s fiberforbindelse til Egeskov Slot og Egeskov Godskontor. Sidstnævnte huser attraktionens administration.

- Vi arbejder blandt andet meget med kommunikation og billeder i vores hverdag på Egeskov Godskontor, og det betyder, at vores daglige arbejdsgange på kontoret fordrer en forbindelse med stor båndbredde for at kunne håndtere upload af billeder til alt det grafiske materiale, vi udarbejder, fortæller Henrik Neelmeyer og fortsætter:

- På grund af den enorme mængde billedmateriale har vi også fået hosted en del serverkapacitet ude af huset, og vi har kontinuerligt en del afrapportering. Begge dele forudsætter hurtige svartider, hvorfor vi er dybt afhængige af en stabil fiberforbindelse med stor kapacitet.

Udover levering af internet har Energi Fyn været behjælpelig med at rådgive om valg af leverandør af Hot Spot-løsninger til Egeskov Slot. En løsning, der er på tegnebrættet i forhold til hele tiden at kunne imødekomme de besøgendes forventninger til onlinefaciliteter på attraktionen.

Firmaprofil

Navn: Egeskov Slot.
Egeskov Slot har godt 200.000 besøgende i sæsonen og er blandt Fyns største turistattraktioner.

Udfordring: Egeskov Slot har brug for en internetforbindelse, der kan håndtere en ekstrem spidsbelastning i højsæsonen.

Løsning: Egeskov Slot og Egeskov Godskontor har valgt en 100/100 Mbit/s erhvervsløsning fra Energi Fyn.