Navigation Søgning

Fibernet

Vi leverer fibernet og erhvervsløsninger til virksomheder på Fyn. Skal vi også leverer fibernet til din virksomhed?

Centrum tandlægerne

Centrum Tandlægerne

Ønsket om at få indført et nyt telefonsystem baseret på IP-telefoni samt et behov for mere stabile internetforbindelser var udgangspunktet for, at Centrum Tandlægerne og Danmarks Implantatcenter i foråret 2014 valgte at få etableret fibernet fra Energi Fyn.

Med fibernet og IP-telefoni er det blevet muligt for Centrum Tandlægerne at samle kædens tre klinikker, telefonsystem og data i ét netværk. En løsning der blandt andet gør det muligt at samle alle indkomne telefonopkald til én klinik i ydertidspunkterne.

- Det giver os mulighed for at omkostningsreducere, fordi alle tre klinikker ikke behøver at være bemandet i ydertidspunkter, hvor der ikke tilbydes behandlinger. Samtidig giver det os mulighed for at kunne tilbyde professionel service til de kunder, der henvender sig telefonisk, fordi patientdata er tilgængeligt for den pågældende klinik, der modtager opkaldene, fortæller Kim Gommesen, der er direktør hos Centrum Tandlægerne.

For Centrum Tandlægerne handler det i høj grad om at være konkurrencedygtig og kunne tilbyde patienterne den bedste service, samtidig med at der hele tiden er fokus på at optimere processerne.
- Vi har stort fokus på at optimere vores processer og sikre vores patienter den bedst mulige behandling. Tidligere havde vi problemer med vores telefonsystem og vores internetforbindelse var for ustabilt i forhold til de behov, som vi har for at uploade og sende data. Vi blev anbefalet en fiberløsning fra Energi Fyn, og siden da har vores it fungeret, forklarer Kim Gommesen.

Stabilt og hurtigt internet er en afgørende faktor for en moderne tandlægeklinik som Centrum Tandlægerne, hvor den nyeste teknologi bruges til at sikre høj service og en lang række specialiserede behandlinger.
- Vi er afhængig af en stabil internetforbindelse med kort svartid. Via fibernettet har vi etableret fjernskriveborde, som giver de tandlæger, der ikke kommer i klinikken hver dag, mulighed for at forbedrede sig hjemmefra. De får mulighed for at se billeder og forberede behandlinger i forhold til personale og andre ressourcer. På den måde udnytter vi tandlægernes tid mest optimalt, og vi undgår, at kunder oplever unødvendig ventetid, fortæller Kim Gommesen.

Firmaprofil:

Navn: Centrum Tandlægerne
Centrum Tandlægerne har klinik i Odense, Middelfart og Aarhus. Den største klinik i Odense har 11 behandlingspladser og 22-24 ansatte. Flere eksterne specialister er til knyttet klinikkerne.

Udfordring: Centrum Tandlægerne havde brug for et nyt telefonsystem og en stabil internetforbindelse som kunne håndtere store datamængder.

Løsning: Basis erhvervsløsning 50/50 Mbit/s fra Energi Fyn.

Resultat: Centrum Tandlægerne har i dag en stabil og hurtig internetforbindelse. Siden etablering af fibernet har de ikke oplevet problemer med at uploade, håndtere og sende de store datamængder, som den nyeste teknologi inden for tandbehandling kræver.