Navigation Søgning

Det siger klubberne

De 322 klubber og foreninger der er med i ordningen FynskSupportEl, har samlet set tjent næsten 500.000 kr. i 2012. Pengene er netop blevet udbetalt og de mest aktive klubber kan glæde sig over en check på mere end 30.000 kr.

Morud IF

18.650,86 kroner. Morud IF har 1.800 medlemmer og aktiviteter inden for gymnastik, fodbold og flere andre idrætsgrene. Det er planen, at pengene fra FynskSupportEl skal bruges på afdelingernes ungdomsarbejde - eksempelvis på ture til stævner rundt omkring i landet.

Næsby Boldklub

31.011,80 kroner. Næsby Boldklub har 46 turneringshold, og det er planen, at pengene fra FynskSupportEl skal bruges på ungdomsarbejdet. Der er blandt andet brug for en del nyt materiel i form af tøj, bolde, kegler og veste.

Højby S&G

14.063,66 kroner. Højby S&G har tanker om at bruge nogle af pengene på en naturmotionsplads, som alle kan gøre brug af. Samtidig er ambitionen, at beløbet fra FynskSupportEl skal vokse sig endnu større i de kommende år. Derfor vil Højby S&G i den kommende tid slå et slag for FynskSupportEl i forbindelse med blandt andet "Reklamebanko" samt ved en række stævner i hallen i Højby.

Gymnastikforeningen Fjeldsted-Harndrup

9.405,02 kroner. Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup har 900 medlemmer og samlet 28 hold. Derfor er der en del slitage på foreningens gymnastik-redskaber, og det er tanken, at en del af pengene fra FynskSupportEl skal gå til at udskifte nogle af disse.

Foreningen vil i den kommende tid slå et slag for FynskSupportEl i forbindelse med blandt andet gymnastikopvisningen 16. marts.

BR 66 Langeskov

16.379,96 kroner. BR 66 Langeskov har omkring 500 medlemmer fordelt på en række aktiviteter såsom gymnastik, håndbold og cykling. Foreningen har tanker om at bruge nogle af pengene på nye materialer og på at kunne sende flere hold af sted til stævner - initiativer som skal være med til at få endnu flere unge til at dyrke sport i BR 66 Langeskov.

Bellinge Idrætsforening

9.050,22 kroner. Bellinge Idrætsforening har omkring 1.000 medlemmer fordelt på en række aktiviteter såsom gymnastik, petanque, håndbold, badminton og tennis. Foreningen vil lade pengene fra FynskSupportEl gå i hovedkassen, som de enkelte afdelinger så kan få gavn af senere i form af bidrag til den daglige drift.

Aarup Boldklub

13.592,92 kroner. Aarup Boldklub har aktiviteter inden for gymnastik, håndbold og fodbold, og det er planen, at pengene fra FynskSupportEl skal deles ligeligt ud til afdelingernes ungdomsarbejde. Eksempelvis kan gymnastikafdelingen nu få et bidrag til den springgrav, der er på ønskelisten, og fodboldafdelingen planlægger deltagelse i et sommerstævne.