Navigation Søgning

El & Gas

Der er ingen forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er forskel på de elselskaber, der leverer den.

Erhvervskunde hos Energi Fyn

Der er ingen forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er forskel på de elselskaber, der leverer den.

Energi Fyn er fynboernes energiselskab, og vi sørger for en driftssikker og bæredygtig energiforsyning til private og virksomheder. Vi leverer også el og gas, håndterer udelys og bidrager til udviklingen på Fyn gennem blandt andet udrulningen af fibernet, FynskSupport og vores fonde.

Vi bidrager samtidig til den grønne omstilling via vores aktiviteter inden for vindmøller, energibesparelser, elbiler og varmepumper. 

Som andelsselskab er Energi Fyn ejet af 205.000 fynboer, og vi arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste service. 

Der er mange fordele ved at være elkunde hos Energi Fyn. Når du aktivt vælger et markedsel-produkt, får du både mulighed for at spare penge på dit elforbrug og at være med til at gøre en forskel for kultur- og idrætslivet på Fyn.

Med elproduktet FynskSupportEl er du eksempelvis med til at støtte bredden inden for kultur og idræt - uden at det koster dig ekstra. Er du i forvejen sponsor i en lokal klub eller forening, kan du omkostningsfrit øge din støtte og engagement gennem dit elforbrug og FynskSupportEl.

Du kan læse mere om alle Energi Fyns elprodukter og dine fordele her.

Når du tænder lys med Energi Fyn, tænder du også lys for andre. Vi er her for dig. El er el, men der er forskel på elselskaber.